Nokian Invalidit ry

Nokian Invalidit ry. on Invalidiliiton Nokian jäsenyhdistys. Invalidiliitto on fyysisesti vammaisten ihmisten valtakunnallinen vaikuttamisen ja palvelutoiminnan monialajärjestö.

Yhdistys tarjoaa jäsenilleen monenlaista toimintaa.

Jäsenyys

Invalidiliiton jäseneksi liitytään aina jäsenyhdistyksen kautta. Invalidiliiton jäsenyhdistysten jäseniä voivat olla henkilöt, joilla on jokin pysyvä fyysinen vamma tai toimintaeste, hänen perheenjäsenensä tai muu henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Yhdistyksen 15 vuotta täyttäneellä varsinaisella jäsenellä on yksi ääni yhdistyksen kokouksessa. Varsinaisena jäsenenä henkilä voi kuulua ainoastaan yhteen Invalidiliiton paikalliseen jäsenyhdistykseen.

Invalidiyhdistyksen kannattajajäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, rekisteröity yhdistys tai muu oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea ja edistää invalidiyhdistyksen toimintaa. Kannatusjäsenellä ei ole päätösvaltaa yhdistyksen kokouksissa. Kannatusjäsenet saavat mm. alennusta Alisniemen saunamaksuista ja tilavuokrista.

Päätökset uusista jäsenistä tekee invalidiyhdistyksen hallitus.

Syyskokous 14.11.2020 kello 13

Nokian Invalidit ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään Alisniemessä lauantaina 14.11.2020 klo 13. Kokouksessä käsitellään sääntöjen määräämät asiat, mm. toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021, sekä valitaan yhdistykselle puheenjohtaja 2v, varapuheenjohtaja 1v ja hallitus 1v.